Cuma, Haziran 09, 2006

Pınar Show- Prebiyotik :)




Organların kahraman olduğu reklam kampanyasının yaratıcı fikri Pınar ürünlerinin değerini en iyi bilen ve en çok zevk alan vücudumuzdaki organlardır düşüncesinden doğuyor. Aynı zamanda “Pınar Show” gibi tüm ürünleri kucaklayan ortak bir reklam fikri oluyor. Her yeni reklamda yeni bir Pınar ürünü tanıtılıyor ve Pınar markasına dikkat çekiliyor. Pınar Denge Prebiyotik ürünü için 3 teaser bir ana film yapıldı. Ama Pınar’ın tüm ürünlerini kucaklayacak olan Pınar Show kampanyası farklı filmlerle 2006’da da sürecek. Markaya dikkat çekmek ve markayı hayatın içine sokmakta hızlı yol almak için kukla mizahı kullanılıyor. Reklamlarda henüz 5 organ kuklası görülüyor. Daha sonraki reklamlarda başka organ kuklaları da yer alıyor. Kuklaların tasarımını Alametifarika ve Anima’daki ekip birlikte yapıyor. Kuklaları hayata geçiren, onlara ruh ve karakter kazandıran sesler Okan Bayülgen, Mehmet Ali Erbil, Özkan Uğur ve Engin Günaydın’a ait. Bu kişilerin dublaj stüdyosundaki vücut dilleri ve mimikleri kuklaların tiplerine ve surat ifadelerine yansıtılmaya çalışılıyor.



Filmler iki çekim gününde tamamlandı. Kuklaları oynatanların bulunması ve provaları bir ay kadar sürdü. Özetle Pınar Show fikrinden, kukla tasarımlarına, senaryoların oluşturulmasından filmlerin üretimine kadar geçen süre yaklaşık olarak üç ay.



Pınar Denge Prebiyotik reklamları teaser yayın süresi dahil 8 hafta kadar on-air olacak. Ama bunu izleyecek olan başka Pınar ürünlerinin reklamları da var. 2006’da da Pınar Show devam edecek.





Ürün :Pınar Denge Prebiyotik

Reklam Ajansı: Alametifarika

Yaratıcı Ekip : Koray Doyran, Erdem Suyolcu, Emre Kaplan, ,Seden Padır, Oğuz Savaşan, Uğurcan Ataoğlu, İlkay Gürpınar, Vedat Özdemiroğlu, Umut Sarıkaya, Nermin Er

Stratejik Planlama : Oğuz Savaşan

Prodüksiyon : Sertuğ Alptekin, Yağız Bak

Yapım Şirketi: Anima

Müzik: Nil Karaibrahimgil

Yönetmen: Mehmet Kurtuluş

Hiç yorum yok: