Çarşamba, Aralık 27, 2006

Cameron Diaz: ’Dinlenmek için seks yapın’

5 yıl boyunca başarılı bir Elite modeli olan Cameron Diaz, 1994 yılının en iddialı mavi gözlü sarışını olarak görülmüştü. Başrolünde Jim Carrey'nin oynadığı " The Mask " ( 1994 )ile Hollywood'a ilk adımını atan Diaz, filmdeki seksi sarışın tiplemesiyle birçok erkeğin kalbinde taht kurdu. Bu filmin ardından oyunculuğunu sergileyebileceği bir film teklifi ile karşılaşma şansı bulamayan yetenekli yıldız, bir anlamda güzelliğinin kurbanı olarak sarışın aptal imajını silemedi.
Yıllardır ünlü şarkıcı Justin Timberlake ile beraber olan Diaz en iyi dinlenme yönteminin seks yapmak olduğunu söyledi. ‘Ah Mary Vah Mary’nin güzel yıldızı sözlerine şöyle devam etti: ‘Hayatın bütün sıkıntılarını seksle çözebilirsiniz. Bence her şeye çok iyi geliyor. Herkesin hayatının yüzde yüzlük bölümünü kaplamalı. Böylelikle çok daha mutlu olabiliriz. Kalp atışlarımın hızlanmasını seviyorum. Terlemek de hoşuma gidiyor. Kuşkusuz ki bunu yaşamanın en iyi yolu seks yapmak’.
Birkaç ay önce ‘Çok güzel bir cinsel hayatımız var. Evlenerek neden bunu mahvedelim ki?’ diyerek gündeme gelen Timberlake’in ardından Diaz’ın bu açıklaması da ses getireceğe benziyor.
Yukarıda yazdıklarım geçen hafta milliyet.com.tr'de yayınlandı.Ben bu kadını çok sevmiyorum ama aşağıdaki CNBCE'de yaptığı hareket çok hoşuma gitti :)





meta tag : Cameron Diaz, Kameron Diyaz, Seks, Sex, Justin Timberlake, Castin Timberleyk

Firefox 3.0 çıktı !

Firefox 3




meta tag : firefox, get firefox, indir, candom, Reklam